Общински фонд Култура започва набиране на проектни предложения в областта

...
Общински фонд Култура започва набиране на проектни предложения в областта
Коментари Харесай

Общински фонд „Култура“ в Сливен открива първата си сесия за 2022 г.

Общински фонд „ Култура ” стартира набиране на планови оферти в региона на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край. Проектите могат да се подават от 1 март до 29 април, в това число, в деловодството на Общинска администрация. Пълният комплект документи, нужни за кандидатстване, ще са налични на формалната страница на Общински съвет Сливен –.

Съгласно Правилника за работа на фонда, право да подават планове имат организации, културни институти и самостоятелни дейци на културата от страната и чужбина.

Общински фонд „ Култура ” при Община Сливен позволява и поддържа финансово стойностни мостри на културата, допринасящи за запазване и обогатяване на духовния живот на района.

Проектите могат да бъдат в разнообразни форми на музикалното изкуство, художествени или литературни творби, документални филми, проучвателен писания, свързани с културно-историческото завещание на Сливен, креативен артикули на млади сливенски дарования и други

За подробна информация вносителите на планове могат да създадат информация в Дирекция „ Образование, просвета и връзки с обществеността ” на Община Сливен, при секретаря на фонда. Телефони за контакт: 044/611-221; 0879 59 90 54.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР