Общинската организация на ГЕРБ в Дупница излезе с декларация, в

...
Общинската организация на ГЕРБ в Дупница излезе с декларация, в
Коментари Харесай

ГЕРБ в Дупница се оплакват от репресии, плашат с протести

Общинската организация на ГЕРБ в Дупница излезе с декларация, в която, показва " отвращение от демонстрираната полицейщина, произвол и репресии по отношение на наши съграждани, симпатизанти и членове ".

От партията настояват, че по разпореждане на Началника на районно управление (на МВР) - Дупница гл. контрольор Васил Йоцов, позоваващ се на сигнал на претендента за кмет от Българска социалистическа партия - Първан Дангов, са осъществявани претърсвания, разпити и насила за сключване на декларации за безучастие в изборния развой.

Целта била " всяване на боязън и смут в нищо неподозиращи мирни жители ". Шефът на Районно ръководство пък " се рекламирал като предстоящ заместник-кмет ". В полицейското ръководство били призовани жители, което било " недодялан опит за прилагане на властовите принадлежности за реализиране на манипулиран избирателен резултат за съперника ", се споделя още в декларацията.

" В Дупница живеят рационални хора, които имат интуицията и качествата да разграничават истината от лъжата и операциите от обстоятелствата. Всички знаят кои са купувачите на гласове ", настояват от ГЕРБ и упорстват за оставката на началника на районно управление (на МВР) - Дупница, тъй като упражнявал полицейски произвол и работел в интерес на Първан Дангов. ГЕРБ а подали сигнала си и до министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Ако полицейският началник не подаде оставка, ще бъдат призовани дупничани на митинги.

На втория тур в неделя един против различен застават досегашният кмет от ГЕРБ Методи Чимев и претендентът на Българска социалистическа партия Първан Дангов, като социалистът води с към 1800 гласа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР