Община Враца ще закупи 4 чисто нови автомобила, научи агенция

...
Община Враца ще закупи 4 чисто нови автомобила, научи агенция
Коментари Харесай

Община Враца купува 4 нови автомобила за 130 000 лева

Община Враца ще закупи 4 чисто нови автомобила, научи организация BulNews. Отделената сума за тях е 130 000 лв..
Местната администрация ще закупи високопроходим автомобил за дейностите по отбранително–мобилизационна подготовка. За него от общината са отделили сумата от 38 333,34 лв.. Автомобилът би трябвало да е 4х4, дизел, с работен размер най-малко 1460 куб.см и мощ на мотора най-малко 80 KW.
Два леки автомобила ще бъдат закупени за потребностите на звено „ Инспекторат “ към общината. За тях са отделени 66 666,67 лв. от локалната хазна.
Последният автомобил, който се планува да бъде закупен, е за общинското дружество „ Паркинги и гаражи “. Двигателят би трябвало да е на бензин, с работен от най-малко 1300 куб.см. и мощ най-малко 102 к.с. Той ще коства на общината 25 000 лв..
Всички коли би трябвало да са нови, с гаранция най-малко 60 месеца или 100 000 километра пробег. Този период би трябвало да обгръща всички материални недостатъци на моторните транспортни средства и оборудването към тях, зародили по виновност на производителя, които не са консумативи, нужни за поддръжка по естественото им изхабяване. Ако дадена част прояви недостатък в границите на контрактувания интервал, същата следва да бъде сменена за сметка на изпълнителя в период до 10 дни.
Фирмите, искащи да доставят колите на община Враца, могат да подават своите предложения до 19 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР