Община Враца организира пикник със забавни игриЗа трета поредна година

...
Община Враца организира пикник със забавни игриЗа трета поредна година
Коментари Харесай

Община Враца организира пикник със забавни игри “Врачански теферич”

Община Враца провежда пикник със занимателни игри

За трета поредна година във Враца ще се организира събитието “Врачански теферич ”, чиято съществена цел е да продължи фамилната традиция за пикници навън.

Най-малките поданици на нашия град ще имат опцията да се забавляват с игрите на своите родители - федербал, тенис на маса, футбол, баскетбол, шах и табла, национална топка, вървене на въже и доста други занимания на асфалт.

В парка при стадион “Христо Ботев ” ще бъдат обособени тематични кътове за лятна библиотека, настолни игри, приложно колоездене, кулинарни ателиета, места за отдих с хамаци и атрактивни креативен работилници.

Малчуганите с рискован дух ще могат да вземат участие в актуалния вид на “Стражари и апаши ”, както и да търсят “съкровища ”.

Творчески настроените пък ще създават еко табели с послания и оригами пъзели.

За положителното въодушевление на присъстващите ще се погрижат локални гении, а за всички участващи ще има лотария с доста изненади. Специалната премия по традиция е фамилна кошница за пикник.

За искащите да посетят събитието ще бъде проведен транспорт с атракционните влакчета, които ще потеглят от ж.к. “Дъбника ”.

Събитието ще се организира на 12 август /събота/ от 10:00 часа в парка при стадион “Христо Ботев ”.

Във Врачанския теферич присъединяване ще вземат екипите на Младежки дом - Враца, Младежки център - Враца / Youth Center - Vratsa, Регионална библиотека " Христо Ботев " град Враца, Правантивно-информационен център, аниматорите на Оперативна програма “Спорт и туризъм ”, КК “Враца Велообщество ” и чиновници на локалната администрация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР