Община Варна възобновява работата на Консултативния съвет по въпросите на

...
Община Варна възобновява работата на Консултативния съвет по въпросите на
Коментари Харесай

Възобновява се работата на Консултативния съвет по въпросите на туризма във Варна

Община Варна възобновява работата на Консултативния съвет по въпросите на туризма, в който вземат участие представители на администрацията и на туристическия бранш. Целта е да чуваме гласа на сектора, да обменяме хрумвания и предлагаме решения за провокациите пред бранша.

Комуникацията с туристическия отрасъл е нов метод, който е друг от този на миналата администрация и е нещо, на което ние доста държим. Това съобщи заместник-кметът по опазване на здравето, обществени действия и туризъм Снежана Апостолова, която бе посетител на Черноморския конгрес за туризъм и хотели Hospitality & Tourism Summit 2024, който се организира във Варна. На събитието участва министърът на туризма Зарица Динкова, представители на Варненската туристическа камара, Асоциацията на инкаминг организациите и други.

По думите на Апостолова, с цел да се работи по-ефективно в осъществяването на всички планове и проекти за туризма в района, би трябвало да бъде признат бюджетът на Община Варна за 2024 година. За един сполучлив летен сезон, значимо е да се вземат верните решения по тематики, свързани с чистотата, уличното осветяване, автобусните спирки, подлезите, свързаността на града с курортите и други, разясни заместник-кметът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР