Община Свищов подготвя сделка за 1,4 млн. лв. За сумата

...
Община Свищов подготвя сделка за 1,4 млн. лв. За сумата
Коментари Харесай

Движение 21: Свищов си купува дискотека за 1,4 млн. лв

Община Свищов приготвя договорка за 1,4 млн. лева За сумата общинският съвет и кмета на града считат да закупят някогашната огромна зала на кино „ Алеко “, която сега се употребява за дискотека. 

Сградата е с обща застроена повърхност от 1200 кв. м., а общината е подготвена да заплати колосалната за Свищов сума от 600 ерво/кв. м.

Целта на покупката, съгласно импортираното в Общината писмо, е да се задоволи потребността от придобиване на огромна зала за осъществяване на общински и други културни мероприятия. Не излиза наяве обаче каква ще е нужната сума, която ще би трябвало да бъде платена за ремонт на постройката. 

„ Възмутени сме от цинизма, който общинският съвет на Свищов и кмета Генчо Генчев демонстрират сега. В града няма родилно поделение, локалната болница е със отговорности и в неустойчиво положение, а самата Община има задължения в размер на 20 млн. лева Икономиката в града е в цялостен колапс и все пак, Оценка за съвместимост се готви да прави великодушни подъръци. Ситуацията даже е още по-абсурдна, защото притежателят на парцела – Едноличен търговец „ Деница-Тодор Тодоров “ има неплатени отговорности към Община Свищов в размер на 300 000 лева “, съобщи организационния секретар на „ Движение 21 “ Лидия Чорбанова.

Скандалното предложение минава без обструкции през три непрекъснати общински комисии!

От „ Движение 21 “ упорстват за моменталното прекъсване на договорката, която би ощетила жителите на Свищов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР