Община Стара Загора обяви конкурс за заемане на длъжността Уредник

...
Община Стара Загора обяви конкурс за заемане на длъжността Уредник
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за уредник в музей „Литературна Стара Загора“

Община Стара Загора разгласи конкурс за заемане на длъжността „ Уредник ” в музей „ Литературна Стара Загора “. Кандидатите би трябвало да имат висше обучение в едно от професионалните направления-„ Филология “, „ История и археология “ или „ Философия “.

Задълженията на уредника в културната институция включват обработва и цифровизира движимите културни полезности в музейните фондове на музей „ Литературна Стара Загора “ и присъединяване в подготовката на изложения и в провеждането на литературни вечери, празнувания, представяния на книги и други културни прояви в музея.

Кандидатите би трябвало да подадат документи за присъединяване в постройката на Община Стара Загора-  ет.7, ст.707, тел. 042/614-867 в едномесечен период от датата на издание на обявата.

Одобрените кандидати, показали нужните документи и отговарящи на изискванията за заеманата служба, ще бъдат осведомени документално за датата, часа и мястото на провеждането на събеседването на тематика: „ Музей „ Литературна Стара Загора “ – непрекъсната експозиция, интервали, създатели, знакови творби; нормативни документи, регламентиращи опазването на културното завещание “.

Повече информация за условията за заемане на длъжността и нужните документи за присъединяване в състезанието може да бъдат прегледани на интернет страницата на Община Стара Загора в раздел Обявления -  https://www.starazagora.bg/bg/konkursi-i-obyavleniya-za-rabota/konkurs-za-zaemane-na-dlazhnostta-urednik-v-muzey-literaturna-stara-zagora
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР