Община Смолян проведе поредната акция по премахване на излезли от

...
Община Смолян проведе поредната акция по премахване на излезли от
Коментари Харесай

Община Смолян проведе поредната акция по премахване на излезли от употреба моторни превозни средства от терени общинска собственост

Община Смолян организира следващата акция по унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства от терени общинска благосъстоятелност.

На 20.09.2022 година Комисия назначена със Заповед № РД-0350 от 14.04.2022г. на Кмета на община Смолян извърши наложително пренасяне на 4 бр. излезли от приложимост моторни транспортни средства ситуирани на общински терени на следните улици:
ул. „ Константин Иречек “, паркинг пред районно управление (на МВР) – Смолян;ул. „ Добруджа “;ул. „ Тракия “;
Съгласно член 74, алинея 3 от Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на община Смолян, излезлите от приложимост моторни транспортни средства се съхраняват на площадка за краткотрайно предпазване намираща се на адрес: гр. Смолян, ул. „ Димитър Македонски “ №7 в границите на 14 дни, след което последва разкомплектоване.

Съгласно член 75, алинея 3 от горецитираната Наредба се не разрешава съхраняването на ИУМПС на парцели общинска благосъстоятелност и/или държавна благосъстоятелност.

Предстои премахването на нови 16 бр. излезли от приложимост МПС.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР