Община Сливен извърши текущ ремонт на помещението за раздаване на

...
Община Сливен извърши текущ ремонт на помещението за раздаване на
Коментари Харесай

Община Сливен ремонтира пункта за храна от Детска млечна кухня в квартал „Речица“

Община Сливен извърши настоящ ремонт на помещението за разпределяне на храна от Детска млечна кухня в квартал „ Речица “.

Демонтирана е остарялата настилка, стените и таванът са боядисани. Сменени са вратата, мивката в помещението и е ремонтирана водопроводната апаратура. Строително-монтажните работи на обекта са изпълнени качествено и в период. Дейностите са част от политиката на Общината за възстановяване на изискванията в общинските обекти. През месец юни предходната година със средства на Общината бяха ремонтирани и два от обектите, употребени от Детска млечна кухня – в кв. „ Даме Груев “ и в пункта за разпределяне на детска храна в кв. „ Българка “ в Детска ясла 15.

Детската млечна кухня в Сливен подготвя и дава храна за деца на възраст от 10 месеца до 3-годишна възраст. Тя разполага с общо 10 раздавателни пункта, отговарящи на всички европейски стандарти за предоставяната услуга. Първият се намира в квартал „ Даме Груев ”, където ежедневно се подготвят детските ястия. Останалите са в кварталите „ Речица “, „ Българка ”, „ Сини камъни ” – в ДГ „ Елица ”, „ Дружба ” – в ДГ „ Детски Рай ” и „ Стоян Заимов “ – в ДГ „ Зорница “. Раздавателни пунктове има още на пл. „ Васил Левски “, в кварталите „ Република “, „ Клуцохор “ и в центъра – на ул. „ Пейо Яворов “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР