Община Сливен извърши ремонт на две от сградите, ползвани от

...
Община Сливен извърши ремонт на две от сградите, ползвани от
Коментари Харесай

Община Сливен ремонтира помещения на Детската млечна кухня

Община Сливен извърши ремонт на две от постройките, употребени от Детска млечна кухня, оповестиха от Дирекция „ Общинска инфраструктура “.

На постройката в „ Даме Груев “ е ремонтиран покривът. Сменена е хидроизолацията, ремонтирани са и кухненските и обслужващи пространства. На пункта за разпределяне на детска храна в кв. „ Българка “, който се намира в Детска ясла 15, е осъществен вътрешен ремонт, доставено е и ново кухненско съоръжение.

Детската млечна кухня в Сливен подготвя и дава храна за деца на възраст от 10 месеца до 3-годишна възраст. Тя разполага с общо 10 раздавателни пунктове, отговарящи на всички европейски стандарти за предоставяната услуга. Първият се намира в квартал „ Даме Груев ”, където ежедневно се подготвят детските ястия. Останалите са в кварталите „ Речица “, „ Българка ”, „ Сини камъни ” – в ДГ „ Елица ”, „ Дружба ” – в ДГ „ Детски Рай ”. Раздавателни пунктове има още на пл. „ Васил Левски “, в кварталите „ Република “, „ Клуцохор “ и в центъра – на ул. „ Пейо Яворов “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР