Община Разлог посреща десетки мотористи на тридневен национален мотосъбор Предел“

...
Община Разлог посреща десетки мотористи на тридневен национален мотосъбор Предел“
Коментари Харесай

Община Разлог посреща десетки мотористи на традиционен събор

Община Разлог посреща десетки мотористи на тридневен народен мотосъбор „ Предел “ в едноименната околност. Любителите на високите скорости и рок музиката ще се съберат през днешния ден, 21 юли, а програмата на събора е от 22 до 24 юли, оповестиха от Община Разлог.

Официалното разкриване на събора е на 22 юли от 19:30 часа, а в 21:00 часа благоевградската група „ BLACK ROSE “ ще извърши авторски и световноизвестни песни. След тях на сцената ще се качат дебютантите от Пазарджик – „ Voice & fingers ”.

На 23 юли от 12:00 часа ще бъде осъществен обичаен водосвет за здраве и раздаден курбан, а в 13:00 часа всички участници ще създадат почетна обиколка на Разлог.

В 16:30 часа стартират игри и занимания, а вечерта, още веднъж в 21:00 часа, настроението ще бъде повдигнато от групата от Севлиево „ Bazooka Giganta ”. За край групата „ Elinor “ ще извърши песни на немските митове Rammstein. 

Организатори са мотоклуб „ Пирински Вълци “, взаимно с община Разлог. По време на събитието няма да се позволява форсиране на мотори без потребност, показват уредниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР