Община Пловдив спира изпълнението на проекта за пробива под Водната

...
Община Пловдив спира изпълнението на проекта за пробива под Водната
Коментари Харесай

Община Пловдив спира поне за месец изпълнението на проекта за пробива под Водната палата

Община Пловдив стопира осъществяването на плана за пробива под Водната палата. Това заяви на умишлен брифинг кметът Здравко Димитров.

Градоначалникът се разгласи за бистрота по повод оборудването и призна, че и от общинската администрация може би имат виновност и не са се съобразили с настроенията на пловдивчани.

„ Ще спрем реализацията на пробива за един месец, в случай че се наложи и за повече, и по-късно още веднъж ще се съберем, с цел да чуем всички отзиви “, съобщи по време на изключителния брифинг Димитров.

По думите му, през това време ще се направя всички нужни изследвания за пробива и в случай че се наложи – планът ще бъде модифициран, ще се организира още веднъж и публично разискване.

Припомням, че пловдивските структури на ГЕРБ (независимо че Здравко Димитров е точно от партията на Борисов), на " Демократична България " и на „ Продължаваме промяната “, към този момент се оповестиха срещу построяването на пробива под Водната палата. Заради проблема бе планувана и изключителна сесия на Общински съвет, която ще се организира на следващия ден, на която се чака планът да се разиска обществено и съветниците да се срещнат с документите по него.

Срещу реализацията на плана към този момент се оповестиха и пловдивчани, които излязоха няколко пъти на митинг с цел да изразят несъгласието си.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР