Община Пловдив ще обжалва вписването на общото събрание на Международен

...
Община Пловдив ще обжалва вписването на общото събрание на Международен
Коментари Харесай

Ще обжалваме вписването на акциите за Панаира!

Община Пловдив ще апелира вписването на общото заседание на Международен панаир-Пловдив в съда, както го направи на предходното общо заседание и завоюва делото. Това съобщи кметът Здравко Димитров на взаимен брифинг с регионалния координатор на ГЕРБ Иван Тотев. Зико съобщи, че той извършва решението на общинския съвет, което е влезнало в действие и е срещу апорта на варненските акции в „ Пълдин Туринвест ”.

Той добави, че още веднъж ще апелира и новото регистриране, както го е задължил локалния парламент с последното решение. От своя страна Иван Тотев съобщи, че от ГЕРБ няма да вземат участие в политически циркове, каквато цел в действителност са били последните две общински сесии.

„ Провеждането на сходен вид сесии е изцяло безпредметно, тъй като имаме влезнало в действие решение на ОБС, видяхме през днешния ден седем народни представители от разнообразни политически партии, които идват да се упражняват на гърба на Пловдив.  Ние това няма да го допуснем, Кристиян Вигенин вместо да идва и да приказва за Панаира, дано пита своя водач и Румен Овчаров какво се е случило преди 20 години ”, съобщи локалният водач на ГЕРБ.

По думите му от самото си основаване, ГЕРБ постоянно  са се борили за публичния интерес за проблема с Панаира, който е почнал още преди основаването на партията от 2006 година. Той напомни, че още през 2011 година в първия мандат на Бойко Борисов като министър председател, посредством министъра на стопанската система те са завели дело в съда против договорката за Панаира, заяви

„ Предвид идните избори обаче, разнообразни политици идват да си вършат акцията. Христо Иванов като пловдивски народен представител не е идвал един път в града за някой от проблемите, само че всеки понеделник отскача до Пловдив за изключителна сесия. Като политическа партия ние това няма да го допуснем ”, съобщи Тотев.

Той сподели, че на днешното общо заседание представителят на община Пловдив в „ Пълдин Туринвест ”  Ясен Михайлов ще гласоподава срещу апорта на акциите на община Варна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР