Община Пловдив призовава пловдивчани да се включат в последната анкета,

...
Община Пловдив призовава пловдивчани да се включат в последната анкета,
Коментари Харесай

Пловдивчани, да се включим в анкета за бъдещето на града

Община Пловдив приканва пловдивчани да се включат в последната анкета, която е част от създаването на Плана за интегрирано развиване на общината (ПИРО) за интервала 2021-2027 година Тя е ориентирана към всички заинтригувани страни на територията на Община Пловдив. Нейната цел е да оцени направените оферти за установяване на зони за влияние за използване на интегрирания метод.

ПИРО ще размени досегашния Общински проект за развиване и Интегриран проект за градско възобновяване и развиване. Той има за цел да дефинира средносрочните цели и цели за стабилно развиване на града, както и връзките със прилежащи и други общини в сходство с Интегрираната териториална тактика за развиване на района като обезпечава съгласуваност на разнообразни политики и запаси за възстановяване на икономическото, общественото и екологичното положение на територията.

Вашето присъединяване в процеса по създаване на ПИРО-Пловдив е извънредно значимо и ще способства за неговото качество, реалистичност и реализиране на публичен консенсус. Изразявайки Вашата дейна позиция в актуалното анкетно изследване, Вие участвате в правенето на най-важния стратегически документ, обвързван с развиването на общината през идващите седем години.

Попълването на анкетата ще ви отнеме не повече от 5 мин. и е налична ТУК.

Анкетата е годна до 14.12.2021 година в това число.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР