Община Плевен стартира процедура за въвеждането в експлоатация на основен

...
Община Плевен стартира процедура за въвеждането в експлоатация на основен
Коментари Харесай

Надлезът към плевенския квартал „Сторгозия“ се очаква да бъде отворен преди крайния срок

Община Плевен започва процедура за въвеждането в употреба на главен инфраструктурен план. Основно ремонтираният надлез към ж.к. „ Сторгозия “ се чака да бъде отворен за придвижване преди крайния период 15 октомври.

Срокът за осъществяване на градивния ремонт на надлеза е 150 дни, т.е. до 15 октомври 2021 година, очевидно ремонтът е приключен, което е причина доста плевенчани да се питат за какво не се пуска придвижването по съществена артерия, която свързва центъра с жилищния комплекс „ Сторгозия “.

Кметът Георг Спартански:

" Има изчезнали плочи от облицовката на носещите колони в двата края на оборудването, само че това е работа, която ще бъде свършена в границите на няколко дни. Останалото са неща от писмено естество: приемане посредством ДНСК на оборудването. В периода сме. Нямаме желание да чакаме доникъде на октомври. Но, дано жителите да схванат, че има неща и писмено и според закона, които би трябвало да бъдат свършени, с цел да бъде и писмено предадено с позволение от ДНСК за прилагане на това оборудване ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР