Община Перник представя фестивала Сурва на XVII Международно туристическо изложение

...
Община Перник представя фестивала Сурва на XVII Международно туристическо изложение
Коментари Харесай

Община Перник представя фестивала Сурва на международно изложение във Велико Търново

Община Перник показва фестивала " Сурва " на XVII Международно туристическо ревю „ Културен туризъм “ във Велико Търново , заяви общинският пресцентър.

Всеки клиент може да се снима с същински сурвакар , облечен с неповторим костюм на сурвакарската група „ Йорданови Арт “. На видеостена се излъчват рекламни клипове и филми за забележителностите на града – Пернишката цитадела, фестивала " Сурва ", Подземния минен музей, събития, които се организират в града. Община Перник издаде и нова рекламна листовка , готова особено за ревюто.

На пернишкия щанд гостите на Велико Търново могат да се насладят на специфичен филм с виртуална действителност, който придвижва посетителите в единствения на Балканите под земята минен музей. Сред първите, разходили се виртуално в музея , са заместник-министърът на туризма Мариела Модева и кметът на Велико Търново Даниел Панов, прецизира пресцентърът.

Участието на Община Перник в туристическо ревю  цели да показа опциите и вероятностите за одобряване на Перник и района като привлекателна туристическа дестинация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР