Община Несебър подарява невероятен концерт с легендарната група Тангра“. Събитието

...
Община Несебър подарява невероятен концерт с легендарната група Тангра“. Събитието
Коментари Харесай

Рок легендите Тангра ще свирят на площада в Несебър

Община Несебър подарява необикновен концерт с именитата група „ Тангра “. Събитието ще се организира точно на Коледа, 25 декември, от 17:30 ч. на пл. „ Жулиета Шишманова “ в Несебър.

Всеки, който желае в неделния празничен ден да се наслаждения на неповторимата коледна атмосфера, да заповяда. Кметът Николай Димитров персонално насочва покана към всички поданици и посетители на Бургаска област:

„ Събитието е израз на откровените и дълбоки благодарности към всички мои съграждани, които се включиха в организацията и провеждането на коледните благотворителни базари и концерти и в украсяването на града и общината. Проявата е за тези, които отварят сърцата си с благотворителност и съпричастност и вземат участие при събиране на средства за положителни и благородни дела. Концертът е и за всички жители и посетители на Несебър. Заповядайте! Очакваме Ви! Нека споделим най-радостния празник – Коледа!. Това събитие ще ни зареди с очакване за новогодишната нощ, когато още веднъж дружно ще честваме на площада! “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР