Община Монтана и "Топлофикация" АД подписаха договор за новия отоплителен

...
Община Монтана и "Топлофикация" АД подписаха договор за новия отоплителен
Коментари Харесай

Община Монтана и Топлофикация подписаха договор за новия отоплителен сезон

Община Монтана и "Топлофикация " АД подписаха контракт за новия отоплителен сезон. Няма смяна на цената, която ще заплаща Общината за топлото. За детските градини и учебните заведения 1 мегават/час ще коства 160.50 лева, без Данък добавена стойност, а за административните здания цената е с 2 лв. и половина по-висока. Договорът бе подписан на 1 ноември и ще важи за една година, сподели кметът на Монтана Златко Живков.
"Единствените изключения в този интервал са в дневните детски ясли, в най-студените дни на октомври, които имаха позволение, заради ранното приемане на децата и ниските температури, се наложи да бъдат включени по-рано. "
"Топлофикация " е подготвена за новия отоплителен сезон. Парното бе пуснато през днешния ден във всички общински здания, сподели изпълнителният шеф на сдружението Благой Каменов:
"На всички котелни уреди, които "Топлофикация " има, които 42 на брой, беше направена профилактика, където беше належащо настоящи поправки се направиха и към днешна дата мога да кажа, че оборудванията са подготвени за новия отоплителен сезон. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР