Община Мездра започна прием на номинации в традиционната анкета Спортист

...
Община Мездра започна прием на номинации в традиционната анкета Спортист
Коментари Харесай

До 15 декември: Приемат номинации за Спортист на годината на община Мездра за 2023 г.

Община Мездра стартира банкет на номинации в обичайна анкета „ Спортист на годината на община Мездра “ за 2023 година До 15 декември, в това число, спортните клубове, които развиват активност на територията на общината, могат да показват стимулирани писмени оферти за състезател, тим и треньор на годината. 
Номинациите се подават в отдел „ Култура, спорт и туризъм “ на Община Мездра, стая 304 или на e-mail:  
На базата на подадените номинации, посредством попълване на анкетен лист, експертна комисия, избрана със заповед на кмета Иван Аспарухов, ще дефинира 10-те най-хубави спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината на община Мездра за 2023 г. 
Церемонията по връчване на премиите ще се състои на 19 януари 2024 година (петък) от 18:00 часа в Хотелски комплекс „ Ариел “ - гр. Мездра. 
Анкетата за установяване на 10-те най-хубави спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината се провежда от Община Мездра за 23-а поредна година. 
Във връзка с правенето на Общинския спортно-туристически календар за 2024 година, Община Мездра уведомява спортните клубове, че в период до 30 декември могат да внесат писмени заявки в деловодството на Център за административно обслужване с оферти за плануваните от съответния състезателен клуб надпревари или туристически прояви, които имат намерение да проведат следващата година на територията на общината. 
Всяко предложение би трябвало да бъде планувано по месеци, с посочени: място на осъществяване, тип на надпреварата или проявата, възрастова група и дали са отразени в Държавния състезателен календар на федерацията, в която членува съответния клуб, както и да бъде съпроводено от план-сметка за плануваните разноски. 
Одобрените прояви ще бъдат отразени в Спортно-туристическия календар 2024, според одобрените Правила за изискванията и реда за финансово подкрепяне на спортните и туристическите прояви, включени в Спортно-туристическия календар на Община Мездра. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР