Община Котел традиционно организира богата и интересна програма, посветена на

...
Община Котел традиционно организира богата и интересна програма, посветена на
Коментари Харесай

Богата и интересна програма организират в Котел за 1 юни – Международен ден на детето

Община Котел обичайно провежда богата и забавна стратегия, отдадена на 1 юни – Международен ден на детето. И тази година малчуганите от Котел ще имат опция да посетят 4 събития, кое от кое по-интересни. При утежняване на метеорологична прогноза, празникът ще се организира в залата на НЧ “Съгласие-Напредък ”.

Програмата по случай 1 юни ще стартира от 10.00 часа на площад „ Възраждане ” с актьорите от Държавен куклен спектакъл – Сливен. Кметът на Община Котел – Коста Каранашев ще приветства най-малките поданици на общината, след което ще се причисли към кандидат-майстора по шах Мирослав Митев, в изнесен шахматен сеанс по типичен шах.

Програмата ще продължи с колелото на шанса, с доста песни, игри, голяма празнична торта, карнавал, ревю на карнавални костюми и маски и доста изненади.

Село Ябланово и тази година ще се включи в програмата, отдадена на Деня на детето. По мотив 1 юни, от 10:00 ч. на новото спортно игрище в селото ще се организира футболен шампионат за деца и юноши, а присъединяване в него ще вземат тимове от прилежащи общини.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР