Община Хасково ще плати 55 000 лв. за модернизация на

...
Община Хасково ще плати 55 000 лв. за модернизация на
Коментари Харесай

Нови светофари разделят потоците на кръстовището на „Раковск...

Община Хасково ще заплати 55 000 лева за рационализация на светлинно-регулируемото кръстовище на бул. Г. С. Раковски “ и ул. „ Дунав “.  До 8 ноември общината събира предложения. За задачата е направен Инвестиционен план, който е във  фаза „ Идеен план “. 

Кръстовището е рисково, там постоянно стават произшествия, единствено преди дни бе ударено дете, отиващо на учебно заведение.Кръстовището е в непосредствена непосредственост  до изграждащия ритейл парк, което ще провокира още по- огромно натоварване и рискови обстановки. 

С новото планово решение, което планува смяна на светлинно регулируемия режим на придвижване в зоната на кръстовището, ще се обезпечи делене на транспортните потоци, с оглед отбягване на рискови конфликтни точки и ще се сътвори по-добра пропускателна дарба.
При осъществяването на обекта ще  се усъвършенства светофарния режим и ще се обособи трифазно контролиране на кръстовището, с обособяване на лентите за придвижване по бул. „ Г. С. Раковски “ в двете направления в разнообразни етапи и по ул. „ Дунав “ в третата фаза. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР