Община Генерал Тошево започва изпълнение на проект Ремонтни работи на

...
Община Генерал Тошево започва изпълнение на проект Ремонтни работи на
Коментари Харесай

С европейски средства ремонтират стадион „Спортист“ в гр. Генерал Тошево

Община Генерал Тошево стартира осъществяване на план „ Ремонтни работи на социална постройка към стадион „ Спортист “ гр. Генерал Тошево II и III стадий “, с което започва втория стадий от ремонтно-възстановителните действия на градския стадион. През 2022 година, със лични средства, Общината е направила главен ремонт на външната част на постройката, на козирката на оборудването и трибуната.

Общата стойност на плана е 275200 лева безплатна помощ от Програма за развиване на селските региони 2014-2020 година, посредством Стратегията за ВОМР на Местната инициативна група „ Балчик - Генерал Тошево “.

Планираните ремонтни действия ще обзет съблекалните, спортно-възстановителния център и помощните пространства на първия и втория етаж. Ще бъде сменена цялата ел. апаратура, включително инсталирането на нови кабели, ключове, контакти, осветителни тела, ел. табла, бойлери и други Ще бъде изработен главен ремонт на цялата ВиК апаратура, като ще се подменят тръбите, смесителните акумулатори, душовете и санитарията. В четирите съблекални, бани, тоалетни, мокри и помощни пространства ще бъдат положени ламинат, облицовки и настилки. Стените и таваните ще бъдат освежени, а всички порти ще бъдат сменени с нови от алуминиев профил.

След довеждане докрай на плануваните ремонтни работи по интериора на постройката ще стартира възобновяване на част от откритите трибуни на стадиона. Ще бъдат инсталирани нови железни структури и седалки от обработен дървен материал.

Проектните действия ще приключат до юни 2025 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР