Община Бяла Слатина е организирала събор за годишнината на града,

...
Община Бяла Слатина е организирала събор за годишнината на града,
Коментари Харесай

ГЕРБ правят събор в Бяла Слатина в деня за размисъл

Община Бяла Слатина е провела събор за годишнината на града, тъкмо в деня за размисъл - събота. Според информация на Републиканци за България кметът Иво Цветков ще употребява събитието за пропаганда на партията, от която е определен - ГЕРБ и за кандидат-депутата Красен Кръстев.

Цялата община действа като избирателен щаб, сподели Тодор Тодоров, лидер на листата на ПП„ Републиканци за България “ в 6 MИР Враца и втори в листата в 23 МИР – София пред Offnews.

Той към този момент е подал сигнал до ЦИК, в който моли да се вземат превантивни ограничения, с цел да не се трансформира събитието в пропаганда под скрита форма.

Официалният мотив е 107 години от оповестяването на Бяла Слатина за град. Указът за това е публикуван на 27 юни 1914 година от цар Фердинанд, а законът за това е с дата 7 юли. До в този момент, за ден в който Бяла Слатина става град, се приема 27 юни. Самият празник на Бяла Слатина се отбелязва се на църковния празник Кръстовден (14 септември).

Тодоров, който е от родом от града, няма спомен за отбелязването на датата на указа в години разнообразни от кръгли годишнини, като 100.

Със сигурност ще бъдат накарани чиновниците на общината да отидат на " празника ", сподели Тодоров и означи, че общината там е главният шеф. Той описа, че всички общински чиновници в Бяла Слатина работят, като пропагандатори и това е процедура от години.

В града тече образование на ГЕРБ за машинно гласоподаване, при което на демонстрационния таблет излиза известие за неточност, в случай че се избере различен номер от този на партията в бюлетината.

На изборите през април за Красен Кръстев, който също е от града, са подадени рекордните 6000. Хванахме членове на комисии, които манипулираха и дописваха бюлетини, напомни Тодоров. Сега ще им повдигат обвинявания.

Преди две седмици Бойко Борисов беше в Бяла Слатина, където бе открит публично общински басейн за повторно. Пред басейна беше поставена табелка, че ще има профилактика, с цел да не бъдат позволени външни хора. " 250 пречиствателни станции! Над половин милиард километра автомагистрала! Само за 10 години ", похвали се тогава в Бяла Слатина Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР