Община Бургас спечели проект за цялостен ремонт на физкултурния салон

...
Община Бургас спечели проект за цялостен ремонт на физкултурния салон
Коментари Харесай

Община Бургас спечели проект за цялостен ремонт на физкултурния салон на ОУ „Братя Миладинови“

Община Бургас завоюва план за повсеместен ремонт на физкултурния салон на ОУ „ Братя Миладинови “ по програмата за възобновяване или основаване на нови спортни обекти и уреди в учебните заведения на Министерството на обучение и науката.

Целта на плана е вътрешен ремонт на всички пространства, на подовите настилки, замяна на оборудването, реорганизация на покрива и изолираност на външните стени за възстановяване на топлопроводимостта на салона.

Физкултурният салон на учебното заведение е в изцяло амортизирано положение. Наблюдават се течове при дъжд, подовата настилка е в извънредно неприятно положение, покритието по стените е износено и с напукана блажна багра, а вентилацията не действа. Всичко това способства за извънредно ниското равнище на енергийна успеваемост на постройката.

Проектът планува изцяло поправяне на подовете, настилките и стените на всички вътрешни пространства, доставка и промяна на остарялото и амортизирано с ново обзавеждане и съоръжение на физкултурния салон, саниране на външните стени, замяна на покривните изолации, промяна на част от дограмата и изцяло пребоядисване на фасадата.

ОУ „ Братя Миладинови “ е едно от най-големите в Бургаска област и в него се образоват към 1100 ученика в постоянна форма на образование, които всекидневно употребяват физкултурния салон. Подобряването на средата ще увеличи качеството на образователния развой и ще способства за естественото осъществяване на часовете по физическо образование и спорт в образователното заведение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР