Община Бургас разшири обхвата на своята система за видеонаблюдение. Нови

...
Община Бургас разшири обхвата на своята система за видеонаблюдение. Нови
Коментари Харесай

Нови камери за видеонаблюдение следят за нарушители в Бургас

Община Бургас разшири обсега на своята система за видеонаблюдение. Нови камери са инсталирани в няколко зони на града, което ще даде опция за реализирането на надзор и превантивна активност.
Още по темата
12 нови камери са инсталирани в квартал " Акациите " . Едната от тях е вид ANPR и има функционалност за различаване на регистрационни номера.

В квартал " Ветрен " са инсталирани 5 устройства за видеонаблюдение, измежду които и вид ANPR.

4 други камери ще обезпечават видеонаблюдението на публични места в квартал " Горно Езерово " . По две камери са инсталирани в Рибарското населено място и вилна зона " Черниците " .

 Снимка: Община Бургас

Към сегашния миг системата за видеонаблюдение на Община Бургас разполага с към 1200 камери, които са ситуирани на основни публични места, детски площадки, учебни заведения и основни пътни сектори.

Благодарение на системата за видеонаблюдение на Община Бургас са разкрити причинителите на доста противообществени прояви, при които е развалено или унищожено имущество.

Амбицията на администрацията е да продължи да уголемява системата, с което да подсигурява по-голяма сигурност и успокоение на жителите.

 Снимка: Община Бургас
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР