„Обществото по-скоро симпатизира на по-строгите мерки срещу COVID-19 у нас“,

...
„Обществото по-скоро симпатизира на по-строгите мерки срещу COVID-19 у нас“,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Обществото по-скоро симпатизира на по-строгите мерки срещу COVID-19

„ Обществото по-скоро симпатизира на по-строгите ограничения против COVID-19 у нас “, счита социологът Първан Симеонов съгласно последното представително изследване на „ Галъп Интернешънъл “.

„ 56% утвърждават новите ограничения, което не е кой знае какъв брой на фона на 42% отрицание, само че през лятото мнението беше по-скоро отрицателно. Обществото лека бавно привикна с концепцията за ограниченията, а и видяха какво се случва в чужбина “, разяснява Симеонов.

По думите му в това отношение ограниченията против разпространяването на ковид са попаднали в точното време по отношение на публичното мнение.

Социологът разяснява, че има съществени дялове хора, които споделят за стопански проблеми. „ Неизвестността е сериозна в обществото “, добавя той по отношение на настройките по кое време ще завърши пандемията.

„ Всеки пети ще каже, че познава човек с психологични проблеми поради COVID-19. Това не е дребен дял, тревогата се отразява не по-малко от вируса “, разяснява още Симеонов.

Относно настройките към бъдещата ваксина за ковид, съгласно Симеонов делът е доста висок. „ Около 43% споделят, че биха се ваксинирали, този дял не е дребен “, разяснява социологът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР