Питър Андре описа подробно някои от по-мрачните моменти и си

...
Питър Андре описа подробно някои от по-мрачните моменти и си
Коментари Харесай

Питър Андре претърпя 20-годишен срив - който продължи през целия брак с Кейти Прайс

Питър Андре разказа в детайли някои от по-мрачните моменти и си напомни траяла десетилетия битка с неприятно психологично здраве.

За да означи Седмицата на осведомеността за психологичното здраве, 51-годишната риалити звезда показа по какъв начин е претърпял натоварен срив през 90-те години, когато за първи път стана прочут, и в действителност се възвърне едвам когато доближи четиридесетте.

Певицата на The Mysterious Girl за първи път притегли вниманието на публиката в Обединеното кралство като поп звезда, преди да си вземе отмора от светлината на прожекторите и да се завърне на 31-годишна възраст през 2004 година като един от участниците в сериала на ITV I'm a Знаменитост... Махни ме от тук! По време на престоя си в джунглата той срещна някогашната си брачна половинка Кейти Прайс.

Питър и Кейти се ожениха през 2005 година и посрещнаха две деца на бял свят, преди да изчерпят романса си през 2009 година Пит още веднъж откри любовта малко преди 40-ия си рожден ден, срещайки Емили Макдона през 2012 година и се жен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР