Общественото мнение влияе на прокуратурата. С правото не трябва да

...
Общественото мнение влияе на прокуратурата. С правото не трябва да
Коментари Харесай

Ресторантьорът пред съда: Бутнах чорапите на Митака в момент...

Общественото мнение въздейства на прокуратурата. С правото не би трябвало да се спекулира. Това сподели пред съда арестуваният ресторантьор от " Капана " Ивайло Дадански, съобщи кореспондент на " Марица ".



Той описа, че отворил заведението в деня след случката. Заварил едно от девойките, които работят там, да плаче. Видяла офанзивата против работодателя й и какво се написа в обществените мрежи и интернет.



Дадански сподели, че записите от спречкването с Митко били предоставени и публикувани от хора, с които ежедневно пиел кафе

" Съжалявам за постъпката си, че му разпилях чорапите в миг на афект. Посегнах към главата му и не съм го блъснал. Не знам по какъв различен метод да дефинира задържането ми и настояването за непрекъснато такива, с изключение на като прекалено. Няма да се усещам нарушител, тъй като в никакъв случай не съм бил подобен ", уточни ресторантьорът.



Той добави, че е получил персонални закани от хора, с които добре се познава.

" Още от сутринта знаех, че ще бъда арестуван. Казах на жена ми. Тя се учуди, стана й даже смешно. Тя по-скоро ми се поигра. Не съм се укривал. В деня след случката затворих на обяд, тъй като начело започнаха да се събират хора и евентуално щеше да се стигне до разпра ", уточни Дадански.

Той разяснява още, че очевидно някои хора от " Капана " не го харесват.

" Случката с Митака е просто случайност в миг, в който съм раздразнен.



Питах го дали е изгубил чадъра, и в случай че да, да си каже и да завършваме тематиката. Той ми отвърна " Гледай си работата " и последва моята реакция, която беше неправилна ", описа Дадански пред съда.

" Ако пловдивчани толкоз желаят да ме няма, давам обещание да извърша настояването, в случай че имам такава опция и не ме задържат. Ще си отида в София при фамилията, което е подложени на медиен звук ",

даде обещание той.

Дадански уточни за край, че не е направил закононарушение и че е почтен. " Прокуратурата надълбоко бърка ", акцентира той.

фотоси: Франк Воща
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР