Общественици издигнаха кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат за предстоящите

...
Общественици издигнаха кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат за предстоящите
Коментари Харесай

Общественици подкрепят Джамбазки за още един мандат в ЕП

Общественици издигнаха кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат за идните евроизбори. Това стана в зала " Овална " на БЧК, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация. Ангел Джамбазки е евродепутат и в настоящия Екологичен потенциал. Той е и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация.

Сред одобрилите кандидатурата на Джамбазки са: режисьорът Андрей Слабако в, специалистът по национална сигурност и някогашен парламентарен секретар на МО проф. Христо Смоленов , доцент Йордан Панов - човек на годината за 2017, проф. Руслан Костов , доцент доктор Александър Гребенаров , проф. Симеон Ананиев , проф. Ганчо Ганчев , ген. Радослав Пешлеевски , Явор Цаков , Сдружение " Клъстър за зелен превоз ", " Национален закостенял конгрес ", " Балкански център за резистентност и екоинженеринг " и други.

На разискването присъстваше и Ангел Джамбазки. Той дефинира тематики, по които има потребност от тяхната поддръжка - нулева миграция, затваряне на външните граници на Европейски Съюз, политика към новите мюсюлмански общности. През почтени договаряния може да се доближи до равновесие , счита той.

По думите му повода за Брекзит - излизането на Острова от Европейски Съюз е опитът на Брюксел да дефинира метода на живот на хората във Англия.

По време на събитието беше прочетена декларация. " Не забравяме принадлежността на страната си към Европейския съюз и НАТО, вярвайки, че България и Македония имат освен общо минало, само че и общо бъдеще ", се споделя в преамбюла на текста.

Акцентира се на прекъсване на безконтролната миграция. Трябва да защитим страните си, би трябвало да попречим на Брюксел в самоубийството на Европа , би трябвало да спрем заличаването на националните страни , би трябвало да чуем гласа на народите си, да спрем разпространяването на демократичния фашизъм, би трябвало да спрем самобитната война в Европа и циганизацията на България, се споделя в декларацията.

" Възрожденският, европейски национализъм е бъдещето на България. Политиката на разсъдъка е бъдещето на Европа. Само по този начин Европа все по-малко ще зависи от Изток, или от Запад , а ще разчита на личните си сили. Защото ще се осланя не на подправения демократичен план, а на националните си истории и обичаи ", се споделя в декларацията.

Според тях консервативната вълна не е антиевропейска.

Европа е притежател на християнски полезности и че е място на разсъдък и взаимност , а не на обществени утопии, набожен фундаментализъм и каквито и да било политически крайности, се акцентира в документа.

Авторите му подчертават на патриотизма като опция за България и за Европа.

" Европа би трябвало да покаже един стандарт в западната и източната си част . Трябва да постави ясна и непреодолима граница за хора и страни, които не съблюдават нейните полезности . И тази граница е България. Ние сме челен пост на цивилизования, правовия свят. И по тази причина нашата отговорност е двойна ", пишат създателите на декларацията.

Те чакат България да поведе Балканите към една нова Европа . Това е главният им претекст да застанат зад кандидатурата на Ангел Джамбазки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР