Обществена поръчка за цялостен ремонт на акушеро-гинекологичното отделение във Враца

...
Обществена поръчка за цялостен ремонт на акушеро-гинекологичното отделение във Враца
Коментари Харесай

Дават 270 хил. лв. за родилното във Враца, търсят кой да го ремонтира

Обществена поръчка за повсеместен ремонт на акушеро-гинекологичното поделение във Враца оповестиха през вчерашния ден от управлението на МБАЛ „ Христо Ботев”. В дейностите ще бъдат вложени средства в размер на 270 хиляди лева без Данък добавена стойност. Парите са обезпечени от здравното министерство. Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, които имат право да извършват строителство, доставки или услуги според законодателството на страната. Дейностите би трябвало да бъдат осъществени за не повече от 180 календарни дни.
Крайният период за подаване на документите е 18 май. Документите ще бъдат отворени на идващия ден в заседателната зала на врачанската болница.
Припомняме, че това е следващият опит на управлението на МБАЛ „ Христо Ботев” да откри компания, която да извърши цялостния ремонт на родилното поделение. Миналата година процедурата бе прекъсната с експлицитното решение на Съвета на шефовете. Мотивът им бе, че офертите на тримата участници в процедурата „ Унипъл” – Варна, врачанската „ Инекс Трейд” и „ Строй груп 5” не дават отговор на нужното задание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР