Общата стойност на паричните и предметните награди на международния турнир

...
Общата стойност на паричните и предметните награди на международния турнир
Коментари Харесай

Награди за 20 000 лева на турнира на Бриз

Общата стойност на паричните и предметните награди на интернационалния шампионат по плуване „ Бриз “ в Бургас идната седмица наближава 20 хиляди лева
Четвъртото издание на конкуренцията ще се състои в новопостроения комплекс „ Парк Арена “ от 12 до 14 октомври. Организатор е едноименния клуб, подсилен от локалната община.

Състезанието е от календара на БФПС, ФИНА (Международната федерация по плувни спортове), ЛЕН (Европейската лига по плувни спортове) и на практика открива сезона у нас като опция за изявените ни състезатели да покрият норматив за международния шампионат на 25-метров басейн в Китай през декември.

„ До момента са постъпили поръчки от осем страни – България, Англия, Гърция, Египет, Латвия, Молдова, Турция и Румъния. Имам уверението на генералния управител на националня тим господин Кристиан Минковски, че най-силните родни плувци ще скачат за норматив за международното състезание точно на нашия шампионат. Басейнът на „ Парк Арена “ е съвършен за тази цел, защото е извънредно бърз “, съобщи за BGswim.com Янчо Стойчев – треньор в Бриз и съорганизатор на шампионата.
Регламентът

Турнир “Бриз “ ще бъде в четири възрастови групи – от родени 2008-2009 година до мъже и дами.

Всеки играч има право да плува четири самостоятелни дисциплини + щафетите. Дисциплините ще бъдат общо 20. Организаторите резервират правото си да лимитират сериите на 800 м св. жанр до три от пол и пет на 400 м съчетано плуване.

Турнирът ще бъде гарантиран с картина онлайн от продуцентска къща “Тези ", а приятелите на плуването ще може да го следят посредством BGswim.com.



Откриването ще бъде в 17:00 ч. на 12 октомври (петък), а градуса на страстта ще вдигне хип-хоп изпълнителката Сантра, която ще направи шоу и ще изпее някои от шлагери си.

Наградите

Миналата година бразилецът Нелсон Силва беше огромната звезда от чужбина на шампионат Бриз. Снимки: Евгени Цеков, sportsgallery.eu

Паричните награди от клуба хазаин ПК Бриз са на стойност 2000 лева Отличниците при мъжете и дамите с най-хубав точков актив по таблицата на ФИНА ще приберат 500 лева Подгласниците им по 300, а третите 200.
Звукови четки за зъби, ваучери за лекуване и други предметни награди на обща стойност 5000 лева е подсигурил главният спонсор „ Фамилия дент “.

Популярният производителя на плувна екипировка TYR ще подсигури награди за 2000 евро, Arena и Finis също още веднъж ще подсигурят свои артикули за призьорите. Чакат се потвърждението на още няколко спонсора и сътрудници на ПК Бриз, с цел да набъбне наградният фонд до 20 хиляди лева
Поканата на български език ТУК

Invitation for 4th international swimming tournament " Briz "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР