Обсъди се координацията на действията между правоприлагащите и правоохранителните органи

...
Обсъди се координацията на действията между правоприлагащите и правоохранителните органи
Коментари Харесай

Областният управител Огнян Асенов се срещна с административните ръководители на Окръжна и Районна прокуратури във Видин и ръководителите на ОД на МВР и ТД „Национална сигурност“

Обсъди се координацията на дейностите сред правоприлагащите и правоохранителните органи по отношение на идните парламентарни избори

Областният шеф на Видин Огнян Асенов организира работна среща с административните ръководители на Окръжна и Районна прокуратури във Видин и ръководителите на ОД на Министерство на вътрешните работи и Търговско дружество „ Национална сигурност “.

По време на срещата беше разисквана организацията и провеждането на идните избори за Народно заседание и методите за противопоставяне против нарушавания на изборното законодателство. Акцент бе подложен и върху своевременното съгласуване на дейностите сред правоприлагащите и правоохранителните органи, с оглед обезпечаване на естествена и спокойна конюнктура на територията на региона за произвеждането на почтени и транспарантни избори на 2 октомври 2022 година. Ръководителите на институции разискаха и подхванатите дейности за ограничение на отрицателните практики, свързани с следения избор и другите противозаконни въздействия върху изборното право на жителите.

Убеден съм, че чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи и Търговско дружество „ Национална сигурност “ – Видин, под надзора на Прокуратурата, ще подхващат всички нужни ограничения, с цел да осигурим и подсигуряваме честния избор на жителите от Видинска област, означи регионалният шеф.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР