Образът на Джо Байдън, обрисуван от медиите, не отговаря на

...
Образът на Джо Байдън, обрисуван от медиите, не отговаря на
Коментари Харесай

Путин изненадан от Байдън, медиите му пречели

Образът на Джо Байдън, обрисуван от медиите, не дава отговор на действителността. Това разгласи съветският президент Владимир Путин, представен от " Спутник ".

" Този портрет на президента Байдън, обрисуван от нашите медии и даже от американските медии, няма нищо общо с действителността ", означи съветският президент,  обръщайки се към ученици на съветското Висше учебно заведение за обществена администрация.

Характеризирайки американския държавен глава като " експерт " и казвайки, че Русия би трябвало да работи с него " доста деликатно, с цел да не пропусне нищо ", Путин посочи, че Байдън е изглеждал доста деятелен по време на договарянията, макар дългите дистанции, които е минал, с цел да бъде на срещата, и означи, че по време на часовете им на договаряния лице в лице, президентът на Съединени американски щати се е посочил като съответен на обсъжданите въпроси. Путин добави, че атмосферата на договарянията е била задоволително другарска.

Путин също по този начин уточни, че двамата с Байдън са разбрали взаимно позициите си по основни въпроси и че самата среща е довела до съгласие по отношение на области, в които Русия и Съединени американски щати могат да подобрят сътрудничеството
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР