Образът на Бебето се превърна в един от фаворитите на

...
Образът на Бебето се превърна в един от фаворитите на
Коментари Харесай

Криско заработва 13 бона като Бебето

Образът на Бебето се трансформира в един от любимците на феновете на " Маскираният артист " още при започване на новия сезон. Първоначалната доктрина беше, че Димитър Рачков е заменил ролята си на водещ на шоуто, с цел да влезе в маската. Но от ден на ден и повече уликите сочат към друга звезда. Феновете са уверени, че Бебето е рапърът Кристиан Талев-Криско.

В това е уверена и самата половинка на Криско, Цветелина. Бившата танцьорка е разконспирирала бащата на щерка й още в първия епизод на предаването. Когато се прибирал у дома късно вечерта, той бил подложен на разпит, само че изрично отрекъл да взе участие в шоуто. Рапърът всяка вечер имал музикални задължения, по тази причина не му се налагало да измисля опрощение за отсъствията си. Цветелина обаче била безапелационна, че нея няма по какъв начин да я заблуди, тъй като даже модулиран, не можела да сбърка гласа му, пише  " Уикенд ".

Твърди се, че съгласно контрактуваните възнаграждения по 1500 лева на концерт, до финала на шоуто Бебето ще проработи към 13 бона. Най-вероятно то ще се изправи против най-загадъчния персонаж – Хищницата.

Жокерът, че Бебето обожава танците и те имат значимо значение в живота му, се потвърждава с обстоятелството, че Криско към този момент от 4 години живее с Цвети, за която танците са извънредно значими. Както се знае, те вече чакат и второ дете.

Освен съвпаденията в биографичните обстоятелства, най-издайнически за Бебето се оказаха неговите тънки крайници с присъщи колене. След мненията за стройните крайници на Бебето след първото му осъществяване, за второто крайниците му бяха прикрити с по-дълги розови ботуши. Характерните му колене пък бяха скрити под по-дълги гащи. За третото си осъществяване Бебето се опита да заблуди феновете, появявайки се на сцената с разнообразни по дължина ботуши. Азис бе първият от детективския панел, който разконспирира самоличността на Бебето. Според него уликите в последния епизод бяха прекомерно безапелационни, че това е Криско. Те единствено затвърдиха догатките, че Бебето е точно рапърът.

„ Бебето, като всяко обикновено бебе, е доста суетно. То не се облича с каквото и да е. То е бебе дизайнер и е супер изобретателно. Много обича да измисля свои модели и да облича мацките от антуража си. Неговите модели са в действителност незабравими. То е модерно бебе ”, се сподели в третия жокер за маскирания реализатор. Преди няколко години Криско пусна лична линия облекла и лимитирана серия шапки. Броят на шапките „ Krisko Beats ” бе стеснен, тъй като имаха колекционерска стойност. От 100 създадени шапки по-голямата част бяха купени от почитатели, близки до музиканта. Криско е дизайнер и на костюмите на своите танцьорки от балета. Зуека пък си напомни, че рап изпълнителят се е изявил като дизайнер по време на фотосите на видеоклипа „ Наздраве ”, в който той е взел участие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР