Обрат в живота на мъжа, който върна 140 000 лева.

...
Обрат в живота на мъжа, който върна 140 000 лева.
Коментари Харесай

Помните ли мъжа, който намери и върна 140 000 лв. на пенсионери? Възрастното семейство го обяви за…

Обрат в живота на мъжа, който върна 140 000 лв.. Възрастното семейство, което събирало парите за апартамент на наследниците си, го разгласи за собствен пети внук. Името на Владимир Симеонов е написано на портфейла с парите, наедно с това на четиримата внуци на фамилията. Това описа Владимир в ефира на бТВ.
Направих нещо обикновено в един анормален свят, сподели младият мъж, който преди година откри и върна голямата сума пари.
Владимир инцидентно вижда несесер, в който има пачки евро на стойност над 140 хиляди лв.. Симеонов търси и предава парите на притежателите им, като в това време ги опазва от няколко измамници, които се пробват да се показват за тях.
Той описа, че обстановката е трансформирала фамилния му живот. След случката, щерка му толкоз се впечатлила, че почнала своя акция за помощ на възрастните хора. “Затвори се в стаята си, нарисува картички, отвори си касичката и постави паричките си в картичките. След това отидохме и ги раздадохме на възрастни хора ”, описа Симеонов.
Владимир описа по какъв начин е разкрил притежателите на парите и по какъв начин прочувствено те са му се отблагодарили. На несесера с парите били изписани четири имена. Те са на внуците на възрастните притежатели на сумата, които дори не са в България, а в Америка. От самото начало Симеонов желал всеки, който се показва за собственик на парите, да каже имената. Така той стигнал до обезпокоените хора, които мислели, че са изгубили спестеното за цялостен живот.
“Хората разясняват “аз не бих ги върнал ”, “щях да си купя това и това ”… Една година по-късно аз си споделям – не, не бих задържал парите ”, разяснява Владимир Симеонов. Той акцентира, че каквото и да си купи човек с открити пари, то ще си изгуби цената, само че ще остане неудобството, че не са били негови, а същинските им притежатели са страдали.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР