Обрат в историята за Мегзит. Не свободолюбивата актриса Меган Маркъл,

...
Обрат в историята за Мегзит. Не свободолюбивата актриса Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Обрат! Хари настоял за Мегзит

Обрат в историята за Мегзит. Не свободолюбивата актриса Меган Маркъл, а досегашният принц Хари е бил моторът на концепцията двойката да се раздели с кралските си трофеи и почести. Това твърди отдадената на тях книга " Да откриеш свободата: Хари и Меган и какво е модерно кралско семейство ", заяви Контактмюзик.

Принц Хари и брачната половинка му се отхвърлиха от кралските си отговорности при започване на годината и се реалокираха да живеят първо в Канада, а по-късно в Съединени американски щати с упоритостта да стартират нов живот като филантропи. Макар че до момента британците упрекваха Меган за решението, и даже изковаха нова дума - Мегзит, наподобява то не е било нейно.

" Истината е, че Хари беше трагичен от дълго време. А тя постоянно е показвала, че ще го поддържа, каквото и да направи " - твърди книгата, заяви ДарикНюз. Хари е казвал постоянно, че не е имал различен избор, с изключение на да се откъсне от кралския живот с Меган и сина им Арчи. В тирада на благотворително събитие след изненадващото известие той призна: " Решението, което взех със брачната половинка ми да се оттеглим, не е безгрижно. Беше след месеци диалози и след години провокации. Знам, че не постоянно съм прав, само че що се отнася до това, в действителност е единственото решение ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР