Обрат! Няма да има ротация през една година на шефа

...
Обрат! Няма да има ротация през една година на шефа
Коментари Харесай

Обрат! Без ротация на парламентарния шеф

Обрат! Няма да има ротация през една година на шефа на Народното събрание. Това стана ясно при влизането на парламентарните водачи в Народно събрание за първото съвещание на новия парламент през днешния ден. Идеята стана ясна, откакто в медиите изтече окръжно писмо на Демократична България, в което се показва структурата на новия кабинет и се споделя, че преговорните екипи на „ Продължаваме промяната ”, Българска социалистическа партия, ИТН ” и Демократична България са решили шефът на Народно събрание да се сменя през една година като първа само че поста ще седне Корнелия Нинова.

Това не е обсъждано, няма да съм парламентарен началник, сподели Нинова на влизане в Народно събрание. Ние имаме предложение за зам.-председател на Народното събрание, това е Кристиян Вигенин, добави тя.

Никой не ми е предложил сходна ротация, дано забележим кого ще предложи за поста най-голямата партия – Продължаваме промяната, сподели ръководителят на 45-ото и 46-ото Народно събрание Ива Митева.

След минути ще видите предлагането ни за началник на Народно събрание, сподели Калина Константинова от Продължаваме промяната 30 минути преди старта на първото пленарно съвещание. Тя отхвърли да отговори дали юристката от Политическа партия Лена Борисова ще е номинацията за парламентарен ръководител.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР