Обръщението ми към всички ръководители на държавни предприятия и ведомства,

...
Обръщението ми към всички ръководители на държавни предприятия и ведомства,
Коментари Харесай

Министър Събев: Шефовете на предприятия с лоши резултати да не бавят оставките си

Обръщението ми към всички ръководители на държавни предприятия и ведомства, които имат неприятни финансови резултати, неприятно качество на работа и потребителите не са удовлетворени от тяхната работа, е, че няма потребност да чакат аз да им желая оставките. Това съобщи в Русе транспортният министър Николай Събев, откакто през вчерашния ден по негово искане бе освободен шефът на „ БДЖ-Пътнически транспорти “ Любен Нанов.

Събев разяснява, че аргументите за освобождението на шефа на Нанов са неприятни финансови резултати. Предстои занапред да се набележат ограничения за излекуване на БДЖ.

„ Когато отидете на доктор, той първо ви преглежда и сформира диагноза. Още нямам диагнозата. Имам единствено признаците, само че би трябвало да вляза в кухнята “, съобщи Събев, представен от Би Ти Ви.
свързани новини90373преди 22 часа4916на 13.12.2021
Министърът разяснява и видеоклип, публикуван в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин чиновник на БГ Тол наскърбява водач на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе.

„ Подал съм сигнал към способените органи и ще се погрижа да забележим този резултат. Всъщност не е почтено едно такова държание на българската граница. Това няма да се получава повече, давам обещание ви го “, безапелационен бе Събев.

Министърът на превоза и известията взе участие в Русе в полемика на тематика " Развитие и бъдеще на въздушния и сухопътния превоз в Русе и района ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР