Обръщение до избирателите на ПП Русофили за възраждане на Отечеството“, участвали

...
Обръщение до избирателите на ПП Русофили за възраждане на Отечеството“, участвали
Коментари Харесай

Обръщение на Николай Малинов до избирателите на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“

Обръщение до гласоподавателите на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “, участвали на изборите за Народно заседание на Република България, провели се на 2 октомври 2022 година

Скъпи наши гласоподаватели,

Обръщаме се към вас с огромна признателност! Благодарим ви, че споделяте нашите паники, нашите полезности, нашите фантазии! Вие повярвахте в нашата откровеност, в нашата воля да отстояваме своето схващане за пътя, който ще докара България до по-добър и по-достоен живот! Благодарим ви също по този начин, че не се подведохте по илюзията за просто „ потребния избор “, който за всичките тези години не оказа помощ с нищо на България, само че накара доста гласоподаватели да вършат непрекъснати взаимни отстъпки!

Скъпи гласоподаватели,

Ние продължаваме да се борим за друга геополитическа ориентировка на България! Ориентация, която не основава врагове; която не опълчва Запада на Изтока; която счита, че нашето същинско и естествено цивилизационно място е до Русия; която знае, че многополюсният свят няма алтернатива; която има вяра, че взаимното почитание и взаимната помощ сред народите е избавяне на положителното бъдеще на света!

Ние продължаваме да сме уверени, че разковничето на главните обществени проблеми на България е друго геополитическо държание! Само то може да даде подтик и вярна посока и на икономическите, и на културните, и на демографските проблеми на страната ни!

Уважаеми съидейници,

Бъдете с нас в политическите борби, които предстоят! Не правете взаимни отстъпки нито с любовта си към Русия, нито с разбирането си за обществена и обективна България! Помогнете ни да бъдем в действителната политика, тъй като единствено там можем да се преборим за действителното и видимо отстояване на русофилските ни полезности!

Още един път, бездънен реверанс и най-искрени политически и човешки благодарности за тези гласоподаватели, които на 2 октомври пуснаха бюлетина за Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “!

Пътят продължава!

За България И с Русия в сърцето!

Николай Малинов,

ръководител на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР