Обръщам се към премиера Бойко Борисов, който също има дъщеря

...
Обръщам се към премиера Бойко Борисов, който също има дъщеря
Коментари Харесай

Вижте молбата на бащата на Андреа към Борисов

Обръщам се към премиера Бойко Борисов, който също има щерка – апелирам ви, променете закона и дано килърът на моето дете получи доживотна присъда. Това съобщи почерненият Асен Руменов, татко на свиреп убитата в с. Галиче 18-годишна Андреа. В момента законът разрешава килърът Аксел Олегов да получи най-вече 12 години затвор, тъй като е малолетен – на 17 години. При положително държание, той може да излезе предварително доста по-рано. Това провокира гнева освен на околните на Андреа, само че и на цялото с. Галиче. Хората се подвигнаха на митинг и упорстват за смяна на Наказателния кодекс.

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с Асен Руменов, оповестиха час по-късно от Министерски съвет. Министър-председателят ще разиска с бащата какви промени в Наказателен кодекс ще бъдат направени.

В момента единствено килърът има права – детето ми, ние, всички българи, които желаеме правдивост нямаме, сподели с насълзени очи Руменов. Той призна, че живее, с цел да гледа сина си. По-малкият брат на хубавицата е на антидепресанти, предстоят сеанси с психолози. Бащата е мощно обезпокоен дали момчето въобще ще успее да се оправи с болката от загубата на сестра си. Двамата се гледали един различен. Неприятно ми е, че медиите в България пишат, че съм отишъл на гурбет, като че ли съм избягал от отговорността си за децата, сподели Руменов. Той показа, че с майката на Андреа и брат й са разграничени от години. Преди доста години поех попечителството над децата си и пребивавам, с цел да се грижа за тях, продължи изповедта си родителят. Решението да отиде в Англия, с цел да обезпечава пари, взел дружно с децата си – след диалог с тях. Дни преди съдбовния за Андреа петък й споделил по телефона, че в случай че тя пожелае ще се върне в България, без значение че не е ясно по какъв начин ще се оправят.

Вече няма смисъл да се връщам в България, сподели Руменов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР