Обновеният обект на веригата в Стара Загора ще зарадва клиентите

...
Обновеният обект на веригата в Стара Загора ще зарадва клиентите
Коментари Харесай

BILLA  инвестира 3 млн. лв. за реновиране на магазин в Ст. Загора

Обновеният обект на веригата в Стара Загора ще зарадва клиентите си с каси на самообслужване
Днес в Стара Загора отвори порти реконструираният магазин на BILLA на ул. „ кап. Петко Войвода “ 20, който ще изненада клиентите си с освежен дизайн и ще им предложи многообразие от повече от 11 000 продукта с високо качество.

Обновеният обект е деветият магазин от веригата на BILLA България, който ще разполага с каси на самообслужване, съдействащи за понижаване на ĸoнтaĸта мeждy cлyжитeли и пaзapyвaщи за улеснение и съблюдаване на нужните защитни ограничения, наложени от епидемиологичната конюнктура в света. Дигитализацията е обхванала и етикетите в комерсиалния обект, които към този момент са електронни.

Наред с богатия подбор от продукти, изобилието от артикули българско произвеждане, свежите плодове и зеленчуци без пестициди, отгледани по програмата „ BILLA Градини “, обновеният филиал на ул. „ кап. Петко Войвода “ 20 ще зарадва посетителите и с щанд за жива бира.

„ Отпуснахме близо 3 000 000 лв. за реновирането на магазина ни в град Стара Загора. Инвестицията в обновяването на нашите обекти в страната е извънредно значима за нас. Дългосрочната ни тактика постоянно е била ориентирана към стабилно развиване на бизнеса и угаждане на клиентите. Обособяването на нововъведения като касите на самообслужване и електронните етикети, поддържат желанията ни да предоставяме повече благоприятни условия както за нашите консуматори в страната, по този начин и за комфорта на работа на нашите чиновници. “, показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР