Обнадежден съм от това, което виждам днес до момента от

...
Обнадежден съм от това, което виждам днес до момента от
Коментари Харесай

Радев каза кой е големият коз на ДПС

Обнадежден съм от това, което виждам през днешния ден досега от консултациите с другите парламентарно показани партии, че методът за търсене на решение за сформиране на кабинет е различен.

Радвам се, че вашата парламентарна група е тук ", сподели президентът Румен Радев пред представителите на Движение за права и свободи, които се явиха за съвещания за сформиране на кабинет.

Този път формулата, която се предлага е друга. Не е търсене на коалиция, а обединяване към ясни цели, цели и механизми, с които да бъде осъществено едно ръководство. Не към персоналния състав на Министерски съвет.

Виждам, че вашата партия може да бъде доста потребна, тъй като вие доказахте в годините, че сте партия с обичаи в парламентаризма и в разговора, и търсене на допустимия консенсус, добави още президентът

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от своя страна съобщи, че Движение за права и свободи от доста време приказват на тематика разговор в политиката. Не са спирали да приканват всички виновни институции и партии да се възвърне нормалността в политиката, което минава през разговора.

" Най-важното в това Народно събрание е, че има основа за разговор, тъй като в случай че продължава политиката на опълчване, разделяне и ненавист, неуспехът е обезпечен. Трудното е в този момент да стартира същинския разговор за бъдещето на страната ", сподели той.

По-важното е каква стратегия ще се извършва, добави водачът на Движение за права и свободи.

" Ние сме за разговор, национални цели и стратегия за ускорение на икономическото развиване на страната. Така че за нас постоянно съставянето на кабинет е изглеждало по този метод - ясни цели, ясна стратегия и към този момент на идващ стадий остава персоналният състав ", заключи Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР