Областният управител на Перник се снима в новия клип на

...
Областният управител на Перник се снима в новия клип на
Коментари Харесай

ПОТРЕС! Губернаторът на Перник лъсна в скандален клип на Гери Никол! Искал да подкрепи изкуството?!

Областният шеф на Перник се снима в новия клип на Гери Никол, писа „ България Днес “. Участието на политика в чалга видеото „ Моля те “ беше доказано от самия губернатор Людмил Веселинов, който описа пред вестника ни за изявата си.
„ Снимах се в клипа на Гери Никол, с цел да поддържа творчеството й. Аз съм човек на изкуството и считам, че то би трябвало да бъде почитано във всичките му форми, без значение дали е образно пластическо или музикално “, съобщи пред „ България Днес “ Веселинов.
Клипът на „ Моля те “ стартира с губернатора, който в облик, наподобяващ Шерлок Холмс, с мудна крачка се доближава до картината „ Харамии “ на Христо Берберов във фоайето на минната дирекция в Перник. Веселинов вади лупа като същински откривател, с цел да изследва детайлно картината, рисувана преди повече от 110 години.
Клипът „ Моля те “ бе сниман при започване на януари тази година. Тогава певицата влезе с провокативно облекло и вкара в емблематичната постройка бял кон, което нажежи пристрастеностите на перничани. Въпреки че животното прекарва едвам няколко часа в минната дирекция, огромна част от жителите на града не утвърдиха постъпката на Герито. Скандал се развихря и към визията на певицата, която се преориентира от поп музиката към чалгата – във видеото Гери Никол разголва задните си елементи пред огледало.
„ Не считам, че имам основна роля в клипа на изпълнителката. Участвам напълно първоначално в обособен кадър, който вкарва в самата постройка. Всичко стана случайно – екипът, с който работи Гери Никол, изиска да употребяват историческата част на постройката и ми предложиха да взема присъединяване “, сподели още Веселинов.
Пернишкият регионален шеф показа, че не е експерт по музика и не може да даде оценка на певицата, само че съгласно него всеки, който се занимава с изкуство, би трябвало да бъде подкрепян.
„ Като художник и лекар по изкуствознание и изобразителни изкуства считам, че в България би трябвало да почитаме и поддържаме всеки, дръзнал да се занимава с изкуство. Особено младите и надарени хора имат потребност от това “, приключи с положително обръщение регионалният шеф.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР