Областният управител Минко Ангелов е в отпуск и е депозирал

...
Областният управител Минко Ангелов е в отпуск и е депозирал
Коментари Харесай

Разследват топ-човек на Радев за 100 000 лв. на месец! Той хвърли оставка: Целта е президента

Областният шеф Минко Ангелов е в отпуск и е подал оставката си, заяви от парламентарната естрада служебният министър председател Гълъб Донев в отговор на въпрос на народния представител от Българска социалистическа партия Смиляна Нитова за сигнал за корупция и покровителстване на канал за контрабанда на парфюми.

Донев сподели, че тече следствие, което би трябвало да покаже дали сигналът е състоятелен. Той беше подаден от Българска легия Антимафия до президенството. В него се твърдеше, че Ангелов получава по 100 000 лв. месечно, с цел да покровителства канал за импорт през границата.
Минко Ангелов удостовери пред Haskovo.info, че е в отпуск и е подал оставката си, тъй като по неговите думи това претендирал новият морал. В момента краткотрайно изпълняващ длъжността регионален шеф е Мартин Узунов.
Ангелов съобщи, че е сигурен в себе си и отхвърли да е взел участие в контрабандни канали. Той добави, че е очаквал тази офанзива, откакто е подал сигнал против нелегално строителство на 18 дка паркинг до Капитан Андреево.

„ Целта не е Минко Ангелов, а Румен Радев. Засегнахме съществени финансови ползи на Капитан Андреево – лабораторията, златния мочур, пункта за отмора “, сподели Ангелов, предаде haskovo.info.

Той чака следствието да завърши до края на седмицата с отчет. Ангелов е 100% сигурен в невинността си и добави, че 33 година се е занимавал с почтен бизнес и не е разчитал на държавни средства.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР