Областният председател на Младежко ДПС в Кърджали Байрам Байрам беше

...
Областният председател на Младежко ДПС в Кърджали Байрам Байрам беше
Коментари Харесай

Преизбраха лидера на Младежкото ДПС в Кърджали

Областният ръководител на Младежко Движение за права и свободи в Кърджали Байрам Байрам беше избран отново единомислещо за нов мандат. Той беше единственият претендент и получи поддръжката на всички 198 делегати на регионалната конференция на организацията.

Форумът е първият, който се организира онлайн в Движение за права и свободи. Делегатите от 7-те общини на региона се включиха от 7 разнообразни зали, с цел да се съблюдава условието на едно място да не се събират повече от 30 души. Онлайн поздрави към участниците в комференцията насочиха заместител -председателят на Движение за права и свободи доктор инж. Хасан Азис, ръководителят на националната конструкция на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк, депутатите от региона Адлен Шефкед и Ерол Мехмед, регионалният водач на партията инж. Изет Шабан и кметове на общини.

"Пожелавам на Байрам Байрам здраве, мъдрост и възторг! Вярвам, че младежката ни организация ще продължи интензивно своето развиване. Пред младежите на Движение за права и свободи следва път - от младежката организация до огромната партия - ще разискват, ще дебатират, ще се съгласяват, ще търсят вярната преценка, ще спорят даже, само че ще се борят дружно за отбрана на държавността, за просперитета на Движение за права и свободи и България в европейски и международен мащаб ", съобщи доктор инж. Хасан Азис.

Той не пропусна да означи обстоятелството, че конференцията се организира онлайн, което демонстрира грижа за живота и здравето на хората.

"Пътят, по който вървим, ни сплотява и ние дружно израстваме, а животът е набор от благоприятни условия и посредством Движение за права и свободи всеки ще открие своя късмет и сполучливо ще се осъществя ", съобщи в приветствието си Ерол Мехмед.

В поздрава си към участниците в конференцита Илхан Кючюк съобщи: "Въпреки световната затвотреност, ние оставаме отворени към света, тъй като съпричастността и отговорността са нашето ДНК. Защото сме доказвали, че сме освен част от модерното българско общество, ние участваме интензивно в неговото съграждане ".

След преизбирането си Байрам Байрам поздрави в задатък членовете на Младежко Движение за права и свободи с 22-годишнината от основаването му.

"През всичките тези години организацията ни се утвърди като най-жизнената и дейна младежка партийна конструкция в народен мащаб. Предстоят ни доста провокации, само че аз съм уверен, че ще се оправим, тъй като сме единни ", съобщи Байрам Байрам.

На регионалния конгрес бяха избрани делегатите за националната конференция на Младежкото Движение за права и свободи, която също ще се организира онлайн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР