Областният лидер на ГЕРБ в Пловдив и кмет на Стамболийски

...
Областният лидер на ГЕРБ в Пловдив и кмет на Стамболийски
Коментари Харесай

Шеф от ГЕРБ на разпит в полицията, каква е връзката с Борисов

Областният водач на ГЕРБ в Пловдив и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев беше привикан на разпит в полицията, дружно с още 15 деятели на партията.

 Мараджиев във Второ районно към два часа и половина.

 „ След ареста на господин Борисов преди няколко дни, вие доста добре знаете какво се случи, това нещо се повтаря по обитаеми места на терен. Идеята е премахване на такива кметове, на регионални координатори на ГЕРБ, обезсилване на политическата партия, счита водачът на пловдивския ГЕРБ.

Той е извикан за разпит по сигнал, че на  изборите предходната есен опитал да осуети акция на Икономическа полиция за пазаруване на гласове в магазин в пловдивското Ново село.

Мараджиев отхвърля да е пречил на униформените. Твърди, че хората непринудено се събрали, с цел да защитят притежателя на комерсиалния обект.

„ Да се опасявам от арести? Че той Борисов не се опасява от арести, аз защо да се опасявам? Страхувам се от нещо друго. Страхувам се от това, че по някакъв метод всички тези събития, които стават, водят към една полицейщина, към една полицейска страна ”, безапелационен бе той.

" Аз имам вяра, че в случай че има предварителни избори, ГЕРБ ще ги завоюва. Тогава може би ще желая от господин Борисов – да оглавя Министерство на вътрешните работи единствено за шест месеца. Тогава ще обърна нещата, както го сторих с Пловдивска област ”, закани се регионалният координатор на партията.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР