Областните управители, подаващи масово оставки в последните дни, са изкушени

...
Областните управители, подаващи масово оставки в последните дни, са изкушени
Коментари Харесай

Радев гласи наш вариант на украинската предателска Партия на регионите, ето кой ще е лидера й

Областните шефове, подаващи всеобщо оставки в последните дни, са изкушени да се разделят с постовете си от присъединяване в следващия инженерстван от Румен Радев политически план на президента Румен Радев. Целта е не просто да се прави сечено на кабинета на ГЕРБ и „ ПП-ДП “, а да се съберат фрагменти за новата групировка, твърди Lupa.bg.
Агенти на новата групировка към този момент обикалят страната и работят по приобщаването на кметове – най-вече от редиците или с поддръжката на ГЕРБ, да се включат в зараждащата се партия. Това чухме и от устата на Асен Василев в публикуваните от Руди Гела записи. Основни мотори са президентските съветници Пламен Узунов, Александър Маринов и Николай Копринков, настояват отлични източници.
За плана се приказва и написа от много време, а структурата евентуално ще припомня украинската „ Партия на районите “, която завоюва изборите през 2012 година Формацията искаше оповестяването на съветския език за втори държавен, сходно на референдума от 1995 година в Беларус. Именно от ПР Виктор Янукович завоюва президентските избори, преди да бъде изметен от така наречен „ Майдан “.

Кметовете на ГЕРБ ще бъдат прилапани в новата групировка
Запознати настояват, че финансово рамо на новата партия удря масонската ложа „ Слънце Ориент “, основател на която е комуноидът-милионер Георги Гергов и в която членуват емблематични фигури от политически и бизнес кръгове.
За партиен водач се спряга името на Атанас Пеканов, досегашен длъжностен заместител министър-председател по ръководство на европейските средства – един от старите любимци на Румен Радев, на който от ден на ден се разчита след еманципирането на Петков и Василев.
За сътрудници на към момента неродената публично партия, се спрягат „ Възраждане “ и Има Такъв Народ на Слави Трифонов, които в бъдеще ще бъдат асимилирани, а електоратът им – прилапан.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР