Областните управители от страната проведоха работна среща във великотърновското село

...
Областните управители от страната проведоха работна среща във великотърновското село
Коментари Харесай

Областните управители проведоха работна среща в Арбанаси

Областните шефове от страната организираха работна среща във великотърновското село Арбанаси, на която разискаха настоящи въпроси от учредителен темперамент с началника на политическия кабинет на министър-председателя Румяна Бъчварова.

Срещата бе по самодейност на регионалния шеф проф. доктор Любомира Попова, която приветства сътрудниците си от страната и бе водещ на полемиката. На полемиките участваха и заместител регионалните шеф на Велико Търново инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева. Гост на събитието бе кметът на Велико Търново Даниел Панов.Срещата бе закрита за публицисти.

„По време на диалозите бяха коментирани тематики от административен темперамент, както и въпроси касаещи още по-добрата работа и съгласуваност сред губернаторите и всички териториални структури.

Участниците в полемиката се сплотиха към концепцията, това да е първата от поредност срещи в подобен формат, които да се организират на ротационен принцип в регионалните центрове на страната“, осведомиха от регионалната администрация в остарялата столица.

След работната колекция гостите разгледали Музея на восъчните фигури и следили Аудио-визуалния театър „Царевград Търнов – тон и светлина“ на крепостта Царевец.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР