Областната дирекция на МВР в Пловдив е създала организация за

...
Областната дирекция на МВР в Пловдив е създала организация за
Коментари Харесай

Без алкохол на Локо Пловдив - ЦСКА

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив е основала организация за защита на реда и недопускане на противообществени прояви по отношение на футболния дуел сред тимовете на локалния Локомотив и ЦСКА. За това осведомиха от нейния пресцентър.

Мачът ще се организира от 17.45 ч. на 20 октомври на стадион " Локомотив " в Пловдив. В деня на провеждането му, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив Иван Тотев, е неразрешена продажбата на алкохол на територията на спортната зона.

Възможно е в часовия интервал от 16.00 ч. до 21.00 ч. да бъде въведена краткотрайна метаморфоза на придвижването по ул. " Лев Толстой ", в сектора от бул. " Санкт Петербург " до кръгово кръстовище с ул. " Проф. Цветан Лазаров ", по ул. " Проф. Цветан Лазаров " и ул. " Димитър Ризов " до бул. " Освобождение ".

На построените контролно-пропускателни пунктове служителите на реда ще правят щателни инспекции, а при защитата на мача ще бъде употребявано и видеонаблюдение. Нарушителите ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР