Областната дирекция на МВР в Ловеч е с нов шев.

...
Областната дирекция на МВР в Ловеч е с нов шев.
Коментари Харесай

Смениха шефа на Областната дирекция на МВР в Ловеч

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч е с нов тегел. На длъжността влеменно е преназначен старши комисар Станислав Николов Великов. Той заема поста със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, съобщават от полицията в Ловеч.

Старши комисар Великов е роден през 1977 година в Троян. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи, компетентност " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ". Има и добита образователно-квалификационна степен магистър по право в Югозападен университет " Неофит Рилски " в Благоевград.

Започнал е работа като дознател в системата на Министерство на вътрешните работи през 2004г. в районно управление (на МВР) - Троян. От 2015 година досега е на служба основен проверяващ служител на реда в отдел " Разследване " при ОД на Министерство на вътрешните работи - Ловеч.

Досегашният краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Ловеч, Дончо Манов продължава работа в системата на Министерство на вътрешните работи, показват още от полицията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР